Başbakanlık yardımları bölgeye ulaştı

Başbakanlık yardımları bölgeye ulaştı
Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü, Sur İlçesi’nde mağdur olan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için 4 bin kişiye yardım dağıttı.

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Sur ilçesinde mağdur vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için bölgeye 4 bin koli yardım gönderdi. Her biri yaklaşık 30 kilogram ağırlığında olan ve içerisinde temel ihtiyaç maddeleri bulunan kolilerin 2 bini Saray Kapı'da isim listesine göre dağıtıldı.

sur-(1)-002.jpg

Sur ve Yenişehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ise bin 205 koli gıda yardımı ve 6 bin 50 adet ekmek dağıtıldı. Diyarbakır Valiliği ise 603 esnafa 1 milyon 753 bin 500 lira ve 4 bin 665 aileye 1 milyon 857 bin 364 lira nakdi yardım yapıldığını duyurdu.

Haber: Dilek SEZER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.