Başsavcılık bu görüntüler için harekete geçti

Başsavcılık bu görüntüler için harekete geçti
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Adliye binasına girmek isteyen vatandaşların uzun kuyruk oluşturması üzerine harekete geçti. Başsavcı Ahmet Yavuz’un talimatı ile iki arama noktasından biri kaldırıldı, bir ay içinde ise yeni bir giriş kapısı yapılacak.

Diyarbakır'da Ağır Ceza Mahkemelerinin bulunduğu Adliye binasında yaşanan yoğunluk üzerine Başsavcılık harekete geçti. Atandığı ilk günden bu yana önemli projelere imza atan Başsavcı Ahmet Yavuz’un talimatı ile iki arama noktasından biri kaldırıldı, tek olan vatandaş girişi ise ikiye çıkartılacak.

Vatandaş mağdur olmamalı

Konuyla ilgili Tigris Haber’e açıklamalarda bulunan Başsavcı Ahmet Yavuz, adliye binası önünde yaşanan görüntülerin ortadan kaldırılması için çalışmalara başladıklarını söyleyerek, “Bildiğiniz gibi adliye binasına girebilmek için iki ayrı yerde arama noktaları vardı. Biz bunlardan birini kaldırdık. İkinci vatandaş kapısının açılması için ise projemizi hazırladık. Ödenek gelir gelmez çalışmalara başlayacağız. Geçtiğimiz günlerde Silopi Adliyesine patlayıcı konulduğunu hepimiz basından öğrendik. Biz hem güvenlik boyutuna, hem de vatandaşın mağdur olmamasına dikkat edeceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum