Batman'da elektrik trafosu ateşe verildi

Batman'da elektrik trafosu ateşe verildi
Batman'da yaşanan elektrik kesintilerine karşı Hürriyet ve Karşıyaka mahalleleri sakinleri sokağa dökülerek, kesintilere karşı tepkilerini mahalleye enerji sağlayan trafoyu ateşe vererek gösterdi.

Batman - Batman'ın Karşıyaka ve Hürriyet mahallelerinde yaşayan yurttaşlar, son günlerde artan elektrik kesintilere eylem yaparak tepki gösterdi. Her iki mahallenin ortasında geçen Bostan Caddesi üzerinde toplanan yurttaşlar, Telekom binası yanında bulunan mahalleye enerji sağlayan trafoya doğru yürüyerek enerji şirketi DEDAŞ aleyhine slogan attı. Yurttaşlar, DEDAŞ'ın tamir etmediği ve elektrik kesintisine neden olan trafoyu ateşe verdi. Trafoda maddi hasar meydana gelirken, DEDAŞ'ın arıza ekibi gelene kadar caddede eylem devam etti. Cadde üzerinde lastikler yakan yurttaşlar, trafonun arızası giderildikten sonra caddeyi trafiğe açtı. Yurttaşlara destek vermek amaçlı BDP Batman Merkez İlçe Başkanı Murat Gazioğlu ve BDP yöneticileri de olay yerine geldi. Yaşanan elektrik kesintisi ve DEDAŞ'ın elektrik arızaları gidermediği için yurttaşların tepkisine neden oldu. 

Yurttaşlara destek veren BDP Batman Merkez İlçe Başkanı Murat Gazioğlu ise, kentte son aylarda halkın çok ciddi elektrik sıkıntısı çektiğini belirterek, bu dönem içerisinde kesilen elektrik mağduriyetini yaşadığını dile getirdi. 

batman-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.