Baydemir: Barış çabası olana selam olsun

Baydemir: Barış çabası olana selam olsun
"Eğer bugün Türkiye'nin dört bir yanına insan cenazesi gitmiyorsa bu barışın esas mimarı olan Sayın Öcalan'ın çabasının sonucudur. Bir kez daha barış için çaba sarf eden herkese binlerce selam olsun"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayı Osman Baydemir, "Eğer bugün Türkiye'nin dört bir yanına insan cenazesi gitmiyorsa bu barışın esas mimarı olan Sayın Öcalan'ın çabasının sonucudur. Bir kez daha barış için çaba sarf eden herkese binlerce selam olsun" dedi.

ŞANLIURFA Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Osman Baydemir, Hilvan Kaymakamlığı, Hilvan Belediyesi ve Hilvan Devlet Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşları ziyaret etti. BDP Hilvan Eş Başkan adayları Mehmet Polat ve Sibel Sütpak'ın eşlik ettiği Baydemir, öncelikle ilçenin Kaymakamı Uğur Sezer ile makamında görüştü. 10 yıllık bir metropol kent tecrübesini Şanlıurfa'ya taşıyacaklarını ifade eden Osman Baydemir, "Urfamızı hakikaten bir dünya kentine dönüştürmek istiyoruz. Urfa, Türküyle, Arabıyla, Kürdüyle çok dilli, çok kültürlü, rabbin lütfu diyebileceğimiz bir kültürel miras. İşte bunu tanıtmak, dünyaya açmak, bu muazzam zenginliği kentte üretime dönüştürmek ve gelecek nesiller için dışarıya ihraç edebilmek ve Urfa'yı hak ettiği yere getirmenin hizmetkarları olmayı umut ediyorum" dedi.

Daha sonra seçim bürolarının açılışına katılan Baydemir, “Hilvan seninle gurur duyuyor" sloganları eşliğinde karşılandı. Barış ve müzakere sürecinin başlaması ile birlikte can kayıplarının yaşanmadığına dikkat çeken Baydemir, "Eğer bugün Türkiye'nin dört bir yanına insan cenazesi gitmiyorsa bu barışın esas mimarı olan Sayın Öcalan'ın çabasının sonucudur. Hilvan'dan bir kez daha barış için çaba sarf eden herkese binlerce selam olsun" dedi. 

baris-cabasi-olan-herkese-selam-olsun----(2).jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.