Behzat Ç. kararı CHP’yi karıştırdı!

Behzat Ç. kararı CHP’yi karıştırdı!
CHP Parti Meclisi, Ankara'nın Etimesgut ilçesi için oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığını açıkladı. Behzat.Ç olarak bilinen tiyatrocu Beşikçioğlu ismi, hem Mansur Yavaş cephesinde hem de parti içinde memnuniyet yaratmadı.

TİGRİS HABER - Gazeteci Hilal Köylü, Etimesgut adaylığı açıklanan Erdal Beşikçioğlu için Mansur Yavaş cephesinin tavrını "Kurduğumuz kazanma stratejimizi yıkmış gözüküyoruz" sözleriyle açıkladı.

Siyaset ayrı dostluk ayrı

İsmail Küçükkaya çarpıcı kulis bilgilerini ilk ağızdan anlattı. Anlaşılan o ki Erdal Beşikçioğlu ile Mansur Yavaş ne kadar iyi anlaşsa da iş siyasete elince durumlar farklı.

Gazeteci İsmail Küçükkaya ise, Beşijkçioğlu ile ilgili gelişmeleri şöyle değerlendirdi;

"Erdal Beşikçioğlu'nun bir dönem çok yakın olduğu birlikte çalıştığı arkadaşlarından aldığım bilgilere göre, Mansur Yavaş Erdal Beşikçioğlu'nu çok beğeniyormuş. Aralarında iyi bir hukuk var. Takdir ediyor, oyunlarına gidiyormuş. Aralarında sahiden de iyi bir hukuk varmış."

Küçükkaya, “Mansur Yavaş'ın kurmaylarını aradığımda da onlara bunu sordum. Yavaş'ın Beşikçioğlu ile arası iyiyse neden böyle bir kriz söylentisi çıkıyor diye. Kurmayları, "Seçimi mutlaka kazanmak istiyoruz. CHP'nin güçlü olduğu yerlere karışmıyoruz ama özellikle farklı kesimlerden de maksimum oyu almanın hesabını yapıyoruz. İYİ Parti'nin Etimesgut'ta yüzde 13 civarında oyu var. Biz bu oy oranını da kazanmak için kurucu il başkanını aday göstermek istiyorduk. Ankara'da 3-4 gündür böyle bir sorun var evet biz de yeni duyduk bu durumu" dedi. Kaynak: Halk TV)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.