Beştaş: Tedavime hastanede devam edilecek

Beştaş: Tedavime hastanede devam edilecek
Erzurum’da geçirdiği kaza sonrası ameliyat edilen HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, “Geçirdiğim trafik kazası nedeniyle tedavime bir süre daha hastanede devam edilecek” dedi.

TİGRİS HABER - Seçim çalışmaları kapsamında 13 Nisan'da gittiği Erzurum'un Karayazı ilçesinde trafik kazası geçiren ve belinde oluşan kırık nedeniyle 14 Nisan'da ameliyat edilen HDP Grup Başkanvekili ve Yeşil Sol Parti Erzurum Milletvekili Adayı Meral Danış Beştaş, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

HDP'li Beştaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, tedavisine bir süre daha hastanede devam edileceğini belirterek, “Geçirdiğim trafik kazası nedeniyle tedavime bir süre daha hastanede devam edilecek. Bu süreçte arama ve mesajlara dönemediğimi üzülerek ifade etmek isterim. Bu süreçte arama ve mesajlara, gösterilen yoğun ilgi, iletilen güzel dilekler ve dile getirilen sevgi için herkese müteşekkirim. Beni arayan, geçmiş olsun dileklerini ileten tüm partililerimize, dostlarımıza, herkese sonsuz sevgilerimi gönderiyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum