Beyoğlu: Siyaset değil, hizmet yaptık

Beyoğlu: Siyaset değil, hizmet yaptık
Belediye yönetiminde geride kalan 4.5 yılı değerlendiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, daha önce olumsuz görüntülerle gündeme gelen ilçenin çehresini büyük bir hizmet seferberliğiyle değiştirdiklerini söyledi.

Sedat Pehlevan

TİGRİS HABER - Beyoğlu,”Gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliğinde en büyük referansımız olan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘belediye başkanları siyaset değil,hizmet yapsın’ talimatına uygun olarak ayrım yapmadan toplumun her kesiminin yaşamına dokunan ilçe tarihinin en büyük hizmetlerini bu süreye sığdırmayı başardık” dedi.

“Hizmet ederken insan ayrımı yapmadık”

Belediye yönetiminde geride kalan 4.5 yılı değerlendiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, AK Parti kimliği olmasına rağmen bunu yansıtmadan toplumun her kesimine eşit şekilde hizmetler ve icraatlar gerçekleştirerek ilçe tarihinde çok önemli işler başardıklarını söyledi.

baglar-belediye-baskani-2.jpegBaşkan Beyoğlu,”Bizim anlayışımıza göre belediye başkanları temsil ettikleri şehirlerin hizmetkarları ve eminleridirler. Göreve geldikten sonra parti ve insan ayırmaksızın herkesle kucaklaşmaya, herkese eşit şekilde hizmet etmeye özen gösterdik. Belediyecilikteki sloganımızda olduğu gibi tevazu, samimiyet ve gayretle belediyecilik yaptık. Eksik olan hizmetleri tamamlamakla yetinmedik, gönül belediyeciliğine ağırlık verdik ve sosyal belediyecilikte tarih yazdık. Bir an olsun halkın arasından çıkmadık, belediyenin kapısını ve imkanlarını sonuna kadar ayrım yapmadan herkese açık tuttuk. ‘O bizdendir, bu bizden değildir’ ayrımını asla yapmadık. Buna rabbim de milletim de şahittir. 450 bin Bağlarlının tamamına dokunmaya çalıştık, yeri geldiğinde ilçemizin dışındaki insanlarımıza da destek olmaya özen gösterdik” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.