Beyoğlu’ndan esnaf ve hasta ziyareti

Beyoğlu’ndan esnaf ve hasta ziyareti
Hafta sonunda bazı mahalle ve semtlerde ziyaret ettiği vatandaşlar ile bir araya gelen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, geride kalan 10 aylık görevinde belediyenin tüm imkanlarını sonuna kadar vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

Bugüne kadar zaman ayrımı yapmadan binlerce vatandaşı ziyaret ettiklerini belirten Beyoğlu,"Sayın cumhurbaşkanımızın bizler için talimat anlamına gelen gönül belediyeciliği düşüncesi ile gönül gözümüz ve gönül kapılarımız sonuna kadar açık olacak. Milletimizle yan yana ve can cana olmayı seviyoruz" dedi.

Esnaf, Hasta Ve Yaşlılara Ziyaret

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hafta sonunu mahalle ve semtlerde gerçekleştirdiği vatandaş ziyaretleriyle geçirdi.

Kentin işlek caddelerinden olan Cemiloğlu Caddesinde esnafları ziyaret eden Beyoğlu, sorun ve taleplerini dinledi.

Samimi görüntülerin yaşandığı ziyaret sırasında esnaflar Başkan Beyoğlu'nu iş yerlerine davet ederek çay ikram etti. Beyoğlu, Bağcılar ve Nasırlar mahallelerinde ise hasta ve yaşlı vatandaşları ziyaret ederek moral verdi.

"Bizim Hedefimiz Gönüller İnşa Etmek"

İlçenin sorunlarını çözmek için hizmet seferberliği başlattıklarını belirten Başkan Beyoğlu, samimiyet, gayret ve tevazu ile hareket ederek gönüller inşa etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Beyoğlu,"10 aylık zaman diliminde binlerce vatandaşımızı ya ziyaret ettik ya da belediyemizde ağırladık. Gönül dilini iyi kullansanız ve samimi davranırsanız bu millet sizi kucaklıyor. Hemşerilerimiz ile aramızda gönül köprüsü kurduk. Sayın cumhurbaşkanımızın bizler için değerli olan gönül belediyeciliği düşüncesi ile gönül gözümüz ve gönül köprülerimiz sonuna kadar açık olacak. Milletin içinde olup gönül bağı kurduğunuzda sorunları tespit etmek ve çözmek daha kolay oluyor.

Hizmet belediyeciliğini gönül belediyeciliği ile taçlandıracağız " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.