Beyoğlu,Yeniköy’de vatandaşlarla buluştu

Beyoğlu,Yeniköy’de vatandaşlarla buluştu
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Yeniköy Mahallesi’nde bulunan  vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Kaplan ailesine konuk olan Beyoğlu,vatandaşların ilgisi ile karşılaştı.

Beyoğlu,”Milletimizin içinde yer almaya ve onlara hizmetkar olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mahalle ziyaretlerine devam

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bugüne kadar çok sayıda ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu, bu kez Yeniköy Mahallesi’ndeydi. Vatandaşları ziyaret ederek çeşitli konulardaki sorunlarını dinleyen ve çözüm üretmek için çaba gösterme sözü veren Başkan Beyoğlu, bazı talepler için de belediye birimlerine talimat vererek pratik çözümler üretilmesini sağladı.

b-005.jpeg

Kaplan ailesine ziyaret

Vatandaşların ilgisi ile karşılaşan Başkan Beyoğlu, çocuklar ve gençlerle yakından ilgilendi. Sokak ziyaretinden sonra Başkan Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu,mahallede yaşayan Kaplan ailesine misafir oldu.

Başkan Beyoğlu,milletin içinde yer alarak gönüllere dokunmaya devam edeceklerini söyledi. Beyoğlu,”Gittiğimiz her yerde bizleri bağrına basan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Onların hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Dürdane Beyoğlu’ndan yeni doğan çocuklu ailelere ziyaret

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, çocukları yeni doğan aileleri ziyaret etmeye devam ediyor. Yeniköy Mahallesi’nde yeni doğan çocukların bulunduğu aileleri ziyaret eden Dürdane Beyoğlu,çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Annelerle sohbet eden Beyoğlu,bu tür ziyaretlerle sosyal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Beyoğlu’na, AK Parti Bağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatime Alakuş da eşlik etti.

Yeni doğan çocukların anneleri de anlamlı buldukları ziyaretlerden dolayı Dürdane Beyoğlu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.