Beytikan Aşireti’den CHP’ye katılım

Beytikan Aşireti’den CHP’ye katılım
Beytikan Aşireti’nden 200 kişilik bir grup CHP’ye katıldı. Düzenlenen törende yeni üyelere CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel rozetlerini taktı.

TİGRİS HABER - Seçimlere 2 yıldan fazla bir süre kalmasına rağmen partilerde seçim çalışmaları hızlandırıldı. Diyarbakır’ın Peyas Mahallesi, Alatosun ve Karacadağ bölgesinde söz sahibi olan Beytikan Aşireti’nden 200 kişilik bir grup CHP’ye katıldı. Katılım töreninde, CHP’nin yeni üyelerine İl Başkanı Gönül Özel rozet taktı.

chp-katilim-2.jpeg

Törende konuşan CHP İl Başkanı Gönül Özel, Diyarbakır’daki saha çalışmalarına değindi. Yeni üyelerle sahada daha güçlü olacaklarının altını çizen Özel şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın alım gücü yok denecek kadar az. Kara kış olarak tabir edilen kış aylarının gelmesiyle beraber yurttaşlarımız daha çok zorlanacaktır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürekli gündeme getirdiği ‘kara kış fonunun’ acilen hayata geçirilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Bugün bize katılım gösteren bu arkadaşlarımızla beraber sahada daha güçlü ve iyi bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Gücümüze güç katmaya devam edeceğiz.”

Beytikan Aşireti Lideri Mustafa Köse ise, CHP’nin Kürt sorunu ile ilgili çıkışlarını anımsattı. Köse, “CHP’nin yeniden Kürt sorununa bakışı ve çözüm odaklı projeler üretmesi nedeniyle partiye geçiş sağlamış bulunmaktayız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.