VİDEO - Bilden: Projeleri ortaklaştıracağız

VİDEO - Bilden: Projeleri ortaklaştıracağız
AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden bir otelde yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi. Bilden, karar süreçlerinde halkla ortaklaşacaklarını, bireylerin kararlarını test edip, projelerini uygulayacaklarını söyledi

“Diyarbakır’da siyasetten bir dinamizme sahip”

TİGRİS HABER - Basın toplantısında Halis Bilden’e, Ak Parti il başkanı Raşit Ocak eşlik etti. Kentte siyaseten bir dinamizm olduğunu belirten Bilden, "Şehrimiz dinamik bir şehir. Diyarbakır'da siyaseten bir dinamizm var. Onun çok da içine girmeden ne hizmet edeceğiz ne yapacağız yarın öbür gün seçildiğimizde seçileceğiz inşallah. Bizim inancımız tam. Bu bağlamda başkanımızla bir söz verdik 24 saat çalışacağız, teşkilatlarımızla beraber çalışacağız dostlarımızla beraber çalışacağız. 17 ilçe ve Büyükşehir’i de alacağız inşallah. Görebildiğim ve bilebildiğim kadarıyla 36 Parti 31 Mart seçimlerinde seçimlere giriyor, dolayısıyla tüm rakiplerimiz bizim için kıymetlidir bizim için değerlidir. Bir demokrasi şöleni çerçevesinde bu seçimi 31 Mart'a kadar seçim çalışmamızı sürdüreceğiz" dedi.

ak-parti-bilden-2.jpeg

“Bütün adaylar sahadayız”

AK Parti Diyarbakır adaylarının sahada çalışmalar yürüttüğüne de değinen Halis Bilden, "Ben ve 17 ilçe adayımı sahadayız, her yerdeyiz. Adaylarımız seçim çalışma ofislerini açıyor. Halkla buluşmalarımız devam ediyor. Hep birlikte ortak programlar yapıyoruz. Teşkilatımızın tüm kademeleriyle bir işbirliği içerisinde 31 Mart'a kadar çok yoğun bir şekilde halkımızla buluşup, kendimizi anlatacağız. Sokak, sokak, hane, hane dolaşarak tüm hemşerilerimizin elini sıkıyoruz, onlarla ortaklaşıyoruz. 5 yıllık dönemde belediyeyi halkımızla birlikte yönetmek için mücadele ediyoruz" diye konuştu.

“Projeleri halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz”

Başkan seçilmesi hâlinde projelerini halkla istişare içinde gerçekleştireceğini de sözlerine ekleyen Bilden, şöyle dedi:

"Biz daha önce ulusal basınla bir araya geldik birkaç tane ulusal televizyondan mülakat verdim. Benim hiç vazgeçmeyeceğim bir şey var altını çiziyorum. Sizin de onu dikkate almanızı istiyorum bizim bu kente bu şehirde yapacağımız ve şehrin genelini ilgilendiren büyük projelerin hepsinde halkımızla karar alacağız. Yani ulaşımla ilgili bir iş yapacaksan diyelim ki tarımla ilgili bir hamle atacaksan kültür varlıklarıyla ilgili bazı önemli işler yapacaksak bunların hepsinde halkımızla beraber karar vermek onun mekanizmasını oluşturacağız. Örneğin Keçi Burcunu soracağım. Siz fonksiyon olarak nasıl görmek istiyorsunuz buna 10 tane hemşerim de katılsa benim için kıymetlidir. Ben isterim ki 2 milyona yakın nüfusun hepsi katılsın ve bana bir fikir versin, müze olmasını istiyorum, sergi salonu istiyorum desin ki, o zaman bende gönlüm rahat bir şekilde projenin doğruluğunu test etmiş olayım.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum