Bingöl Üniversitesi folklor ekibine en iyi kostüm ödülü

Bingöl Üniversitesi folklor ekibine en iyi kostüm ödülü
Bingöl Üniversitesi halk oyunları ekibi, 65 üniversite ekibinin ter döktüğü yarışmada, en iyi kostüm ve en iyi sahne kullanımı dalında birinciliğe layık görüldü.

BİNGÖL -Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve 65 üniversitenin yarıştığı halk oyunlarında üstün performans sergileyerek finale kalan Bingöl Üniversitesi ekibi, Türkiye finalinde en iyi kostüm ve en iyi sahne kullanımı dalında birinci oldu. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu organizasyonu ile Gaziantep Üniversitesi’nde düzenlenen üniversitelerarası halk oyunları ve halk dansları yarışması sona erdi. 65 ekibin katıldığı yarışlarda finallere kalarak büyük başarı sergileyen Bingöl Üniversitesi Halk Oyunları ve Halk Dansları ekibi, Türkiye finalinde adını bir dalda birinciliğe yazdırmayı başardı.
İzleyici ve katılımcı üniversitelerin ve federasyon yöneticilerinin büyük beğenisini kazanan ekip, birincilik kupası ile birlikte Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş’ı makamında ziyaret etti. Oyuncuları tek tek kutlayan Rektör Baydaş, başarılarının devamını diledi.(İha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.