Bir konser yasağı da İrem Derici’ye

Bir konser yasağı da İrem Derici’ye
İrem Derici’nin 30 Eylüldeki Elazığ konseri, bazı grupların tepkilerinin ardından iptal edildi.

TİGRİS HABER - Konseri iptal edilen İrem Derici sosyal medya hesaplarında açıklama yaparak, “En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim. Bunu da buraya not edin” dedi.

Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanlığınca organize edilen Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın da sponsor olduğu Geleneksel Salçalı Köfte Festivali’ne bu yıl sanatçı İrem Derici davet edilmişti. 30 Eylül tarihinde Elazığ’da konser vereceği duyurulan İrem Derici, kentte bazı grupların tepkilerini çekti. Bazı siyasi parti temsilcisi ve STK’lar sanatçı İrem Derici’nin Elazığ’da konser vermesini istemediklerini açıklayarak konserin iptal edilmesini istedi.

Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası de sanatçı İrem Derici’nin konserini bazı grupların tepkisi üzerine iptal etti.

Konseri iptal edilen Derici açıklama yaptı

Konseri iptal edilen sanatçı İrem Derici, resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak konserinin iptal edilmesine tepki gösterdi. Sanatçı İrem Derici 30 Aralık 2021 tarihinde de Elazığ’da bir AVM’nin açılışında konser vermişti. Derici açıklamasını o konserin görüntülerini paylaşarak yaptı.

“Sevenlerimle aramıza giremezsiniz” diyen sanatçı İrem Derici, açıklamasının devamında, “Tarih 30 Aralık 2021, Elazığ konserimizi görüyorsunuz. İzdihamı, sevgi selini! Elazığ halkı beni istememezlik yapmamıştır, buna eminim, bizim her zaman özel bir bağımız oldu. Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm! Ben sanatçıyım! Şarkılarım milyonlara hitap eder. Sevenlerimle arama giremezsiniz. En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim. Bunu da buraya not edin! Bende renk, dil, din, ırk ayrımı olmaz. Ben sadece severim! Hem de çok severim! Seni çok seviyorum Elazığ” diyerek tepkisini dile getirdi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.