Bir maçta tam 21 gol atıldı

Bir maçta tam 21 gol atıldı
Diyarbakır Aktepe A.Ş 1’nci Amator küme karşılaşması 6. Haftasında 18 puanla Averajla liderliğe yükselen Diyarbakır Sağlıkspor, ligin alt sıralarında kurtulma mücadelesi veren Özbek Budakspor’u 20-1’ lık galibiyet alarak tarihi fark yaptı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Aktepe A.Ş 1’nci Amatör küme karşılaşmalarında ligin 6’nci haftasında 54 gol atıldı.18 puanla Averajla Liderlik koltuğuna oturan Diyarbakır Sağlıkspor, Konuk ettiği Özbek Budakspor’a tam 20 gol atarak acımadı, ligden küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Özbek Budakspor, ligde oynadığı 6 karşılaşmadan toplamda 54 gol yiyerek liginde en çok gol yiyen takım oldu

bir-macta-21-gol-2-tigris-haber.jpg

Diyarbakır Sağlıkspor Antrenörü Ercan Alp, lig henüz yeni başladığını belirterek, “Bizim hedefimiz ligi lider olarak bitirmek.

bir-macta-21-gol-2.jpg

Bu inişli çıkışlı liderlikler 2-3 haftada sürebilir. Bu hafta oynadığımız karşılaşma bizim için bir ölçüt değil. Ancak liderlik farklı ve ciddi rakiplerle oynamak yada bir birimizle oynayacağımız karşılaşmalar sonrası netleşir. Onun için biz sezonu sonuna kadar kazasız belasız sakatsız devam edersek hedefimiz olan yolun sonuna varacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.