Bitcoin (BTC), 5260 Dolar Seviyelerinde İşlem Görüyor

Bitcoin (BTC), 5260 Dolar Seviyelerinde İşlem Görüyor
Kripto para birimleri, John McAfee'nin Satoshi Nakamoto'nun gerçek kimliği ile ilgili yaptığı açıklamalar ve bazı kötü gelişmelere rağmen 5260 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

En değerli kripto para Bitcoin, son 24 saat içinde %0.77 oranında bir değer kaybı yaşadı. Piyasada düzeltme hareketi olarak bilinen bu davranışının John McAfee 'nin yapmış olduğu açıklamalar ile direkt bir bağlantısı olmasa da kısmen etkilediği söylenebilir.

Öte yandan piyasada bazı olumlu gelişmeler de söz konusu. Kanada merkezli Blockchain Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Donald Tapscott, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile yaptığı görüşmenin ardından ortaya çıkan açıklamalar, piyasada büyük heyecan yarattı. Başkan Xi, dijital para birimlerinin gelecekte Çinin resmi para birimi olan Yuan 'ın yerini alabileceğini ön görmüş.

Tapscott, Çin'in dünya için çok önemli bir pazar yeri ve teknoloji merkezi olduğunu vurgulayarak, gelecekte bu pazarın içinde kripto paraları daha etkili göreceğiz, dedi.

Yazı yazılırken ki Bitcoin fiyatı 5287 dolar ve piyasa toplam hacmi 93 milyar dolar seviyelerinde. Tüm piyasanın ise %52.7 sini oluşturmakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.