Bitlis’in gururu oldular

Bitlis’in gururu oldular
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl 45’ncisi düzenlenen ‘Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na katılarak Türkiye 3’üncüsü olan Ahlat Sadullah Gencer Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine takdir

BİTLİS -Sadullah Gencer Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törende, Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) Başkanı Ahmet Hilmi Eren, okulu yaptıran iş adamı Sadullah Gencer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç tarafından öğrenci ve öğretmenlere takdir belgesi verildi. Daha sonra kısa bir konuşma yapan BETAV Başkanı Ahmet Hilmi Eren, öğrencilerin TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Türkiye üçüncüsü olmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, başarılarından dolayı öğrenci ve öğretmenleri kutladığını söyledi.

İşadamı Sadullah Gencer, bu başarının gurur verici olduğunu ifade ederek, “Öğrencilerimizin TÜBİTAK’ta elde ettikleri başarı bizleri oldukça sevindirdi. Öğrenci ve öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç ise, Bitlis’in medar-ı iftiharı olan işadamlarının, bu başarıyı kutlamak için İstanbul’dan geldikleri için teşekkür ettiğini belirterek, öğrencileri ise başarılarından dolayı tebrik etti.
Düzenlenen tören, çekilen hatıra fotoğrafının ardından verilen ikramlarla sona erdi.
Törene, okulun öğretmen ve öğrencileri ile Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.