Bölge turizmcileri bir kez daha 'Akyıl' dedi

Bölge turizmcileri bir kez daha 'Akyıl' dedi
TURSAB Mezopotamya Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı seçimi Mardin, Batman, Siirt, Şırnak ve Diyarbakır illerinden turizm acentelerinin katılımıyla Diyarbakır’da gerçekleşti.

TİGRİS HABER - TURSAB Mezopotamya Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı seçimi Mardin, Batman, Siirt, Şırnak ve Diyarbakır illerinden turizm acentelerinin katılımıyla Diyarbakır’da gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimlerde bölge illerinin tam desteğini alan Mehmet Akyıl yeniden başkanlığa seçildi.

Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası, Diyarbakır Ticaret Borsası seçimlerinin ardından Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Mezopotamya Bölge Temsil Kurulu seçimlerinde’de sonuç değişmedi. Mevcut Başkan Mehmet Akyıl tek liste ile gidilen seçimlerde güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.

Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak illerinde bulunan Turizm Seyahat Acentelerinin yoğun katılım gösterdiği Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Mezopotamya Bölge Temsil Kurulu Seçimleri TURSAB Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Tanrıverdi, TURSAB Hukuk Müşavirliğinden Av.Merve Ongun, Mehmetcan İlgar’ın oluşturduğu divan ile Diyarbakır’da yapıldı.

tursab-tigris.jpeg

Daha da güçlü çalışacağız

Mezopotamya Bölge Temsil Kurulunun yapmış olduğu faaliyetlerin okunmasın ardından açıklama yapan TURSAB Mezopotamya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mehmet Akyıl, Üyelerimiz ile Birlik ve Beraberlik içerisinde hareket eden Mezopotamya Bölge Temsil Kurulumuzun Tek liste ile bütünlük halinde seçimlerini gerçekleştirmesi Bölgemizde Sektörümüzün Geleceğinin ne kadar Aydınlık olduğunun göstergesi olduğunu belirterek,’’Sektörümüze ve mesleğimize sahip çıkan, Bizlere yeniden güvenerek desteklerini esirgemeyen siz değerli Mezopotamya Bölge Temsil Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Hep birlikte bölge turizmini canlandırmak, acentelerimizin sorunlarına çözüm bulmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz.’’dedi.

Tek liste ile gidilen Mezopotmya Bölge Temsil Kurulu Seçimlerinde, Başkanlığa Mehmet Akyıl,Yönetim Kurulu Üyeliklerine Serdar Baturay,Emin Ramanlı,İbrahim Bilen, Murat Gezer, Recep Koyuncu, Doğan Şan, Mehmet Uğur Özalp, İhsan Atlı ve Abdulaziz Yatkın getirildi. (Haber Merekzi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.