Bölgede seçim güvenliği toplantıları yapılıyor

Bölgede seçim güvenliği toplantıları yapılıyor
Bitlis ve Hakkari’de'Seçim Güvenliği Toplantısı' yapıldı. Bitlis’teki toplantıyı Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik başkanlık ederken, Hakkari’deki toplantıyı da Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yönetti.

TİGRİS HABER - Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik başkanlığında Kaymakamlıkta gerçekleşen toplantıda Kaymakam Özçelik, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle 'Seçim Güvenliği' toplantısında bir araya gelindiğini söyledi. Seçimlerin güvenli bir şekilde yapılması için alınacak tedbirleri görüştüklerini ifade eden Özçelik, “Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız seçimlerin huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi için gerekli tüm tedbirleri büyük bir titizlikle yerine getiriyor. Vatandaşlarımız oy vermeye gelirken, oy verirken ve oy verdikten sonra ayrılırken hiçbir zorlukla karşılaşmamaları için tedbirlerimizi alıyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Nurhalil Özçelik, İlçe Jandarma Tabur Komutanı Yarbay Muharrem Volkan Karalı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burhan Çolak, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Metin Eyidoğan, İlçe Seçim Kurulu Müdürü Tevfik Furkan Köseoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Rahmi Taş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemalettin Güngör katıldı.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık başkanlığında "Seçim Güvenliği Toplantısı" gerçekleştirildi.

Toplantıda; 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Hakkari'de alınacak tedbirler görüşülerek değerlendirildi.

Toplantıya İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar ve ilgili birim müdürleri katıldı.(İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.