Bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girecek

Bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girecek
Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girecek.

Vizyona girecek filmler şöyle:

"Joyland"

Saim Sadiq'in yönettiği, Ali Junejo, Rasti Farooq ve Alina Khan'ın rol aldığı Hint yapımı "Joyland", evin küçük oğlunun aşık olmasıyla hayatları değişen ataerkil bir ailenin hikayesini irdeliyor.

"Benim Babam Bir Kahraman"

Orçun Benli'nin yönetmen koltuğunda oturduğu "Benim Babam Bir Kahraman", oğlu ile İstanbul'un zengin semtlerine komşu olan gecekondu mahallesinde yaşayan bir adamın hikayesini odağına alıyor.

Ufuk Bayraktar, Mahir İpek, Selim Erdoğan, Mehmet Emin Güney, İdris Nebi Taşka ve Aslıhan Kapanşahin'in oynadığı filmin senaryosunu yönetmen Orçun Benli, Şükrü Üçpınar ve Alptekin Öztürk birlikte kaleme aldı.

"Obsesyon"

Ekin Mert Daymaz, Ege Kökenli ve Sarp Can Köroğlu'nun başrollerini paylaştığı "Obsesyon" filmi bu hafta gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Eray Altay'in yönetmenliğini yaptığı film, sevdiği kadının kalbini kazanmaya çalışan obsesif bir adamın hikayesini konu ediniyor.

"Hüddam 3: Lamia"

Utku Uçar'ın yönettiği haftanın yerli korku filmi "Hüddam 3: Lamia", babasının intiharı ile sarsılan bir gencin gerçeği öğrenmek ve kan bağının üzerinde olan lanete son vermek için giriştiği mücadeleyi anlatıyor.

"Elemental: Doğanın Güçleri"

Disney ve Pixar'ın "Elemental: Doğanın Güçleri" adlı yeni animasyon filmi, ateş, su, toprak ve hava elementlerinin bir arada yaşadığı Element Şehri'nde geçen bir hikayeyi sinema perdesine taşıyacak. (AA)

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.