Bu hafta 7 film gösterimde

Bu hafta 7 film gösterimde
Sinema salonlarında bu hafta 4’ü yerli toplam 7 film gösterime girecek.

TİGRİS HABER - Sinema salonlarında bu hafta sinema severlerle korku türünde 4, aile drama 1, Bilim kurgu aksiyon 1 ve 1 animasyon olmak üzere 7 film buluşacak.

film-gosterimde-3.jpg

4 yerli filmden 3 korku türünde

Bu hafta sinema severlerle buluşan 4 yerli filmden 3 korku türünde. Vizyona giren filmler ise şöyle; Yönetmenliğini Ahmet Toklu’nun yaptığı aile drama filmi olan Pota filminin başrollerini, Alp Akar, Bahar Hacıbektaşoğlu paylaşıyor. Korku filmi türünde olan ve yönetmenliğini Ekrem Düzgünoğlunu yaptığı İnn-i Cin Mişna filminin başrolerinde ise Tolga Su, Ayşegül Kaygusuz bulunuyor.

film-gosterimde-2.jpg

Yine korku türünde olan Kitap 1820 Filminin ise yönetmen koltuğunda Deniz Deniz bulunuyor. Başroller ise Serkan Güler ve Aslı Kökçe paylaşıyor. Massimo Manjed’in yönetmenliğini yaptığı korku filmi olan Cinlerin Büyüsü (El-Hemraz) filminde ise Zehra Nur ve Elif Vardar oynuyor. Hayır filminin yönetmen koltuğunda Jorden Peele bulunurken başrollerde Daniel Kaluuya ve Keke Palmer yeralıyor. Nikita Argunov’un Koma filminde ise Rinal Mukhametov ve Lyubov Aksyonova oynuyor. Animasyon türünde olan Ooops Sevimli Tayfa filminin yönetmenleri ise Sean Mccormack ve Toby Genkel.

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.