‘Bu nasıl bir devlet yönetimi?’

‘Bu nasıl bir devlet yönetimi?’
Millet İttifakı'nın 13'üncü Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, selin vurduğu Urfa'yı ziyaret etti. Vatandaşları dinleyen Kılıçdaroğlu, "Altgeçit yapmışlar. Bir pompayı getirmek için saatlerce beklenir mi? Bu nasıl bir devlet yönetimidir?" dedi.

TİGRİS HABER - Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile sel felaketinin yaşandığı Urfa'ya gitti.

selu-tigris.jpeg‘Yeni hükümetin temsilcileri olarak geldik’

Sel felaketinin yaşandığı Urfa'da vatandaşları dinleyen Kılıçdaroğlu, burada şu konuşmayı yaptı: Şanlıurfalı kardeşlerimiz az önce şikayetlerini dile getirdiler. Şanlıurfa'da kimse kendini yalnız hissetmesin. Biz buraya Millet İttifakı'nın genel başkanları olarak değil sadece biz buraya Mayıs ayında kurulacak yeni hükümetin temsilcileri olarak geldik.

urfas1-tigris.jpegPek çok sorun var biliyoruz. Ağır sorunların faturalarını vatandaşlar ödüyor. Bunu da biliyoruz. İnsanlar hayatlarını kaybetti, biliyoruz. Eğer bir ülke iyi yönetilirse afetlere karşı dirençli kentler oluşur. Altgeçit yapmışlar. Bir pompayı getirmek için saatlerce beklenir mi? Bu nasıl bir devlet yönetimidir? Bunların hepsini çözeceğiz. Zihniyeti tamamen değiştirerek... Kim görevini yapıyorsa başımızın üstüne, yapmayana güle güle demek zorundayız. Allah nasip ederse bütün bu sorunları çözeceğiz. Kentlerin iyi yönetilmediğini biliyoruz. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.