Bu ne garip çelişki

Bu ne garip çelişki
Bugüne kadar Diyarbakırspor’un maçlarına dahi gelmeyen,kulübe hiçbir katkıda bulunmayan siyasetçilerin kente gelen devlet büyüklerine forma hediye etmesi garip bir çelişki oluşturuyor.

Diyarbakırspor’un düştüğü durumdan haberi olmayan ve yeniden çıkışa geçmesi için hiçbir çaba harcamayan siyasilerin tutumu taraftarları rahatsız ediyor. Başbakan Erdoğan,her fırsatta “Diyarbakırspor’a sahip çıkın” vurgusu yapmasına rağmen bugüne kadar üzerine düşeni yapmayan siyasetçilerin Diyarbakırspor’u kullanmaması gerektiğine dikkat çeken taraftarlar,tepkili.

‘TEK İCRAAT FORMA VERMEK (!)’

Taraftarlar,”Başbakan’ın mesajı ne yazık ki doğru algılanmamış ve gereği yapılmamış. Siyasetçilerin tek icraatı kente gelen devlet büyüklerine forma vermek oldu (!). Diyarbakırspor bu hale düşerken neden ortada görünmediler?. Diyarbakırspor’un  yeniden ayağa kalktığı bu dönemde de hiçbir katkıları yok. Durum böyle iken kimse Diyarbakırspor üzerinden siyaset yapmasın. Önce kulübe gerekli desteği versinler,sonra reklam yapsınlar.Bu tutum bizi rahatsız ediyor.” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

BİR TEPKİ DE YÖNETİMDEN

Diyarbakırspor A.Ş yönetimi,belediye başkan adaylarının seçim çalışmalarında Diyarbakırspor kaşkol,bayrak ve formalarını kullanmasına tepki gösterdi. Bu durumu basında takip ettiklerini belirten Kulüp Başkanvekili Mehmethan Akan,kulübe tek kuruş katkıda bulunmayan insanların bu değer üzerinde prim yapmaya hakkı olmadığını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın defalarca kulübe sahip çıkılmasını istediğini ancak yereldeki temsilcilerin bundan uzak durduğunu anlatan Akan,”Seçim sürecinde Diyarbakırspor bayrak,flama ve kaşkollerinin kullanılarak seçim malzemesi yapılması bizi ve binlerce taraftarımızı rahatsız etmiştir. Sanki takıma sahip çıkıyorlar ve takım onlarınmış imajı yaratmaya çalışmaları kabul edilemez. Bizim bunlarla hiçbir ilgimiz yok.

‘D.BAKIRSPOR’U TEMSİL EDEN  YOK’

 Bugüne kadar ne kulübümüze gelmişler,ne maçlarımıza.Tek kuruş katkıları yok. Keşke katkıları olsaydı ve bunları yapsaydılar. O zaman alkışlardık. Spor dostu olan Başbakan defalarca Diyarbakırspor’a sahip çıkılmasını istemiş. Bunu başkan adaylarını açıklarken söyledi ve daha önce Diyarbakır’a geldiğinde bizim de bulunduğumuz ortamda deklare etti. Ne var ki bugün kaşkol,bayrak ve flamaları kullanarak reklam yapanlar bunu yapmamıştır. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a forma veriyorlar ama Diyarbakırspor’u temsilen kimse yok. Bu yetkiyi nereden alıyorlar?.Bu tutumu Başbakana ve halkımıza şikayet ediyoruz.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.