Bu sefer “doktor darp etti” iddiası

Bu sefer “doktor darp etti” iddiası
Özel bir rehabilitasyon merkezi işleten Atalay Bayrak, okuma yazması olmayan bir müşterisine yardım amacıyla gittiği Aile Sağlık Merkezi’nde bir doktor tarafından darp edildiğini iddia etti.

Özel bir rehabilitasyon merkezi işleten Atalay Bayrak, okuma yazması olmayan bir müşterisine yardım amacıyla gittiği Aile Sağlık Merkezi’nde bir doktor tarafından darp edildiğini iddia etti. Bayrak, konuyla ilgili Diyarbakır Tabip Odası ve emniyete şikayette bulundu.

Diyarbakır’da Atalay Bayrak adlı hasta yakını Bağlar İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde A.G. adlı bir doktorun fiziksel saldırılarına ve hakaretlerine maruz kaldığını iddia etti.

Bayrak Diyarbakır Tabip Odası’na “Hakaret ve darp” konulu şikayet dilekçesi verdiğini belirtti. Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’nden darp raporu alan Bayrak, konuyla ilgili Bağlar Polis Merkezi Amirliği’ne de şikayette bulundu.

darp-doktor.jpg

Özel bir rehabilitasyon merkezi işlettiğini ifade eden Bayrak, emniyete verdiği şikayet dilekçesinde okuma yazması olmayan bir müşterisine yardım amacıyla Körhat Aile Sağlık Merkezi’ne gittiğini belirterek, “Burada doktor olarak görevli olan A.G. isimli şahsın kapısını çalarak odasına girdim. Odada bulunan doktor beye selam vererek bir şey soracağımı söyledim. Doktor bey çok sert bir şekilde bana buyurun diyerek ‘Medikalci misin’ dedi. Ben de kendisine Rehabilitasyon Merkezi sahibi olduğumu söyledim. Şahıs bana ‘çık ulan dışarı’ dedi. Daha sonra göğsüme yumrukla vurdu. Ben kendisine şikayette bulunacağım adınızı alabilir miyim dediğimde, ‘S….. git ulan nereye şikayet ediyorsan et’ dedi. Ben daha önce kalp krizi geçirmiş bir insanım ve şahsın göğsüme vurmuş olması sonucu çok ağır durumlar ortaya çıkabilirdi… Konu ile ilgili beni darp ederek bana hakaret eden Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli, adını A.G. olarak bildiğim şahıstan davacı ve şikayetçiyim” dedi.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Tabipler Odası Başkanı Şerif Demir, yapılan başvuruyu değerlendireceklerini söyledi.

Dr. A.D. ise: “Herhangi bir darp durumu söz konusu bile değil sadece çık dışarı dedim”.

(Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.