‘Bu taraftar harika’

‘Bu taraftar harika’
Diyarbakırspor A.Ş’nin iç sahadaki maçlarda en büyük gücü olan taraftarlar takıma verdikleri destekle büyük alkış alıyor.

Saffet AZBAY

‘Takım için büyük güç’

Taraftarların verdiği desteğin her türlü övgüye layık olduğunu anlatan Başkanvekili Mehmethan Akan,bu destekle şampiyonluğa daha rahat ulaşacaklarını söyledi. Akan,"Önemli bir taraftar kitlesine sahip olduğumuzu bir kez daha gördük. Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçında taraftarlarımız yapılması gereken her şeyi yaparak bize büyük bir destek verdi. Maçın başından sonuna kadar hiç susmadan destek vererek elde edilen 3 puanda önemli bir rol üstlendiler. Bizleri bu zorlu süreçte yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz."dedi.

Teknik heyet ve futbolculara kutlama

Anadolu Üsküdar karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Akan,teknik heyet ve futbolcuları kutladı.Akan,  "Kayseri Şekerspor maçı yenilgisinin stresiyle çıktığımız Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçında önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyetle hem Kayseri Şekerspor maçının yenilgisini telafi ettik hem de üzerimizde oluşan baskıdan kurtulduk. Bu karşılaşmada bütün yüreğini ortaya koyan ve maç boyunca güzel bir futbol sergileyen futbolcularımı kutluyorum.”şeklinde konuştu.

‘Maddi destek alamıyoruz’

Akan,takıma sahip çıkmayan kentin atanmış ve seçilmişlerine de sitem etti.TFF Asbaşkanı Edip Eren ve taraftarların dışında kimseden destek alamadıklarını belirten Akan,tüm yükün başkan Feyzi İlhanlı’nın omuzlarında olduğunu belirterek,kentin seçilmiş ve atanmış yöneticilerinin maçlara dahi gelmediğini söyledi.

‘Bugüne kadar kimseden tek bardak su dahi almış değiliz’ diyen Akan,kente karşı sorumluluğu bulunan herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini ifade etti.

‘Tek başına nereye kadar?’

Son 10 hafta için herkesi göreve çağıran Akan,”Taraftar takımı sahipleniyor. Maçlarda büyük coşku var. 3.Lig’de 10 bin taraftara oynayan başka takım yok. Ne yazık ki taraftarın gösterdiği duyarlılığı ve heyecanı kentin atanmış ve seçilmişleri hissetmiyor. Maddi olarak tüm yük Feyzi İlhanlı’nın sırtında. Başkanımız büyük fedakarlık yapıyor. Bu fedakarlığı bugüne kadar bu bölgede kaç iş adamı gösterdi?. Bir tek sayın Edip Eren’den destek alabildik. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,her fırsatta Diyarbakırspor’a ve Diyarbakır’a sahip çıkılmasını istiyor. Buna rağmen bu mesaj yerine ulaşmıyorsa takdir halkımızındır. Kritik haftalara girdik. Elbette başkanımız sonuna kadar tüm imkanlarını kullanacak ama nereye kadar?. Tek başına olmasına rağmen bu insan kimseden para talep etmedi ve dilencilik yaptırmadı. Ama bu kente karşı sorumluluğu olanların bu fedakarlık karşısında sessiz kalmaması lazım.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.