Bunun adı 'Uğur'suzluk

Bunun adı 'Uğur'suzluk
İkinci kez sakatlanan Uğur Tülümen’in sezonu kapattığı açıklandı. Bu durum forvette sıkıntı yaşayan Büyükşehir’de büyük üzüntü yarattı.

Saffet AZBAY

Çapraz bağları koptu

 Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak lig maçına çıkmadan idmanda sakatlanarak 16 hafta boyunca sahalardan uzak kalan Uğur Tülümen, uzun aradan sonra ilk yarının son haftasındaki Bozüyükspor maçında formasına kavuşarak bir de gol attı. Uğur’un iyileşmesi ve kamp dönemini iyi geçirmesinden dolayı gol yollarındaki sorunun aşılacağı inancı hakim oldu. Ne varki ikinci yarının ilk 3 maçında forma giyen Uğur, Ankaragücü maçında sakatlandı. İstanbul’da tedavi olan Uğur’dan kötü haber geldi. Yapılan tetkiklerde 29 yaşındaki forvetin çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı açıklandı.

Doğrul :  ‘üzgünüz ama..’

Bu durum hem teknik heyette hem yönetimde şok etkisi yarattı. Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, beklenmedik sakatlıktan dolayı üzüntülü olduklarını ifade ederek,”Uğur önemli bir oyuncu. İyileşip takıma dahil olması bizi sevindirmişti. Bu defa çapraz bağları koptu. En önemli sakatlıklardan biridir. Allah hiçbir futbolcuya yaşatmasın. Üzgünüz ama yapılacak bir şey yok. Sorunu mevcüt kadro ile çözmeye çalışacağız.” dedi.

Ali ve Mustafa’da yok

Bu arada Pazar günü kendi sahasında yapacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediyespor’da Uğur’un yanı sıra Ali ve Mustafa’nın sakatlıkları da devam ediyor. İki futbolcu da bu maçta forma giyemeyecek.

Öte yandan Büyükşehir Belediyespor,Pazar günkü maçın provası niyetine dün Seyrantepe tesislerinde BAL 2.Grup ekiplerinden Erganispor’la özel maç yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.