Bursaspor yine çirkef!

Bursaspor yine çirkef!
Diyarbekirspor, Bursaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Maçın son anlarında Bursaspor’lu futbolcular, Diyarbekirspor’lulara saldırdı.

TİGRİS HABER - Taraftarların da karıştığı olaylar sırasında maç bir süre durdu. Hakem Burak Taşkınsoy, Bursaspor’dan 2 ve Diyarbekirspor’dan 3 futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

img-20231220-wa0010.jpg

Yeşil-Kırmızılı kafile yoğun güvenlik önlemleri altında stattan ayrıldı.

2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Bursaspor-Diyarbekirspor maçının son anları gergin ve olaylı geçti. Diyarbekirspor’un 2-0 mağlup ettiği maçın uzatma dakikalarında Bursaspor’lu futbolcular Diyarbekirspor’lu futbolculara saldırdı. Sahaya giren bazı sivil şahısların da dahil olduğu maç olaylardan dolayı bir süre durdu.

Güvenlik güçleri olaylara müdahale etti. Olayların yatışmasından sonra hakem Burak Taşkınsoy, Bursaspor’dan Çağatay Yılmaz ve Bilal Güney ile Diyarbekirspor’dan Bünyamin Yürür, Serhat Enes Çalışan ve Cem Çelik’e kırmızı kart gösterdi. Bursasporlu saldırılarına karşın hakemin Diyarbekirspor’lu futbolcuları korumak yerine kırmızı kart göstermesi de ayrı tepki çekti.

img-20231220-wa0008.jpg

Maçtan Sonra Olaylar Devam Etti

Olaylar hakemin bitiş düdüğünden sonra da devam etti. Diyarbekirspor’lu futbolculara ve görevlilere soyunma odası koridorlarında saldırı yapıldı. Diyarbekirspor kafilesi uzun süre statta bekledi.

Diyarbekirspor kafilesi yoğun güvenlik önlemleri altında Bursa 100.Yıl Atatürk Stadı’ndan ayrıldı.

Yaşanan olaylara tepki gösteren Diyarbekirspor’lu yöneticiler, futbola yakışmayan insanlık dışı olaylar yaşandığına dikkat çekerek yetkilileri göreve çağırdı.

Diyarbekirspor Maçı 2-0 Kazandı

Diyarbekirspor karşılaşmayı 2-0 kazandı. 24.dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Yasin Dülger harika bir vuruşla fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi.

82.dakikada Bursaspor savunmasının hatası sonucu kaleci ile karşı karşıya kalan Bünyamin Yürür skoru ilan eden golü kaydetti :0-2.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum