Büyük tehlike kapıda

Büyük tehlike kapıda
Diyarbakırspor A.Ş’de tam 8 futbolcu ceza sınırında yer alıyor. İdmana çıkarma yapan taraftarlar,Üsküdar maçı öncesinde takıma büyük moral verdi.

Saffet AZBAY

Takımın önemli isimleri

Spor Toto 3.Lig 3.Grup lideri Diyarbakırspor A.Ş, şampiyonluk yarışı için son 11 haftalık zorlu periyoda girerken,takımdaki futbolcuların ceza sınırında olması dikkat çekiyor. Takımda tam 8 futbolcunun 3’er sarı kartı var. Kaleci Serkan,stoperler Emrah ve Gökhan,orta saha oyuncuları Özcan ve Hüseyin ille forvetler Serdar ve Baran ceza sınırında. Bu futbolcular,kart görmeleri halinde bir sonraki maçta forma giyemeyecekler.

 

Azrailler, stadı inletti

Bu arada Diyarbakırspor’un en önemli taraftar gruplarından olan Azrailler,Anadolu Üsküdar maçına hazırlanan takımın idmanına sürpriz çıkarma yaptı. Atatürk Stadı’na gelen çok sayıda taraftar,idmanı adeta maç havasına çevirdi. İdman öncesinde takımı tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulunan ateşli taraftarlar,futbolculardan galibiyet sözü aldı. Şarkı,türkü ve tezahüratlarla idman boyunca şova devam eden taraftarlar,teknik direktör Fethi Çokkeser ve futbolcuları ayrıca tribüne tek tek çağırarak da motive etti.

 

‘Hep berber başaracağız’

Taraftarlar,idman bitiminde ise takıma baklava ikram etti. Taraftarların idman çıkarması takımın motivasyonunu artırırken,futbolcular ve teknik heyet,Azrailler’e teşekkür ederek ,”Kayseri’de hesapta olmayan yenilgi aldık ama halen lideriz. Kalan 11 maçta el ele vererek şampiyon olacağız. Arkamızda bu taraftar olduğu sürece bizi kimse hedefimizden geri çeviremez.” şeklinde görüş belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.