Büyükşehir aday adayı Özer: Takdir halkındır

Büyükşehir aday adayı Özer: Takdir halkındır
DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkan aday adayı Gülşen Özer, gazetemizi ziyaret etti. Özer, “Her şey halkın takdirindedir, halkın gönlünde kim varsa umarım başkan o olur” dedi.

TİGRİS HABER- Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nden (DEM Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkan aday adayı Gülşen Özer, yayın koordinatörümüz Naci Sapan ve Yazı işleri Müdürümüz Norşin Öncel ile görüştü, çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Özer, şunları söyledi; “Yıllardır parti içerisindeyim. Birçok emeğim ve çalışmam oldu. Her zaman söylüyorum, delegenin kararı ne olursa olsun, oradan çıkacak sonuç ne olursa olsun, kim seçilirse seçilsin. Bizim yapacağımız, seçilmiş kişilere kol kanat germek. Tabii bu süreçte emeğin unutulmaması gerekiyor. Zor günlerde bu şehirde kimler yaşadı, kimler bedel ödedi bunların hatırlanması lazım. Eğer seçilirsek halktan yana olan, halkın önerdiği bütün projeleri destekleyeceğiz” diye konuştu.

Gülşen Özer, önceki dönem Bismil Belediye Eş Başkanı olarak seçilmiş yerine kayyım atanarak görevden alınmıştı. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.