Büyükşehir Belediyesi yardım kolilerini dağıtmaya devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi yardım kolilerini dağıtmaya devam ediyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, yaklaşan Ramazan Ayı ve 23, 24, 25, 26 Nisan’da uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla çalışmalarına hız verdi.

Daha önce 17 ilçede 5 bin vatandaşa gıda yardım kolisi dağıtan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle geçimini sağlayamayan vatandaşları göz önünde bulundurarak Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla, yardım kolisi sayısını 10 bine çıkardı. Salgın nedeniyle vatandaşlara gıda ve hijyen paketi desteğinde bulunan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Vefa Destek Grupları ile birlikte yardım kolilerini kapı kapı gezerek belirlenen ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı’nın 23, 24, 25 ve 26 Nisan tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlanması uygulanan iller arasında bulunan ilimizde, 24 Nisan Cuma günü başlayacak Ramazan Ayı’nda vatandaşların mağdur olmaması için gıda dağıtım çalışmalarına hız verdi. 17 ilçede oluşturulan ekipler, 24 saat çalışma esasına dayalı olarak daha önce belirlenen adreslerde vatandaşlara 23 kilogramlık temel gıda ve içinde temizlik malzemelerinin bulunduğu kolileri dağıtıyor.

Vatandaşlar temel gıda ve temizlik malzemelerini almak için Büyükşehir Belediyesi’nin çağrı hattı ALO 153 ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na ait 0 412 226 22 98 telefon numaralarını arayarak taleplerini iletebilirler denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum