Büyükşehir, stopersiz kaldı

Büyükşehir, stopersiz kaldı
Mustafa uzun süredir sakat,Samet ve Kamil cezalı. Bandırmaspor deplasmanında başka mevkilerdeki oyuncular stopere kaydırılacak.

Saffet AZBAY

Galibiyete sevindi ancak…

Kendi sahasında Eyüpspor’u 2-0 yenerek hem 2014 yılındaki ilk galibiyetini alarak 4 maçlık beraberlik serisine son veren,hem de üst üste oynadığı 12.maçta da yenilmeyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ,bu tablonun sevincini yaşarken,savunma sisteminin çökmesi nedeniyle de şok yaşıyor. Uzun süreden beri sakat olan Mustafa Özgen’in yanı sıra Güngörenspor maçında kırmızı kart gören Samet Yeniceli 3 maç aldı ve Eyüpspor maçında 4.sarı kartını gören Kamil İçer de cezalı duruma düştü.

Kaptan Erhan stopere kaydırılacak

Kadroda stoper kalmadığı için teknik heyetin yarın deplasmanda oynanacak Bandırmaspor karşılaşmasında başka mevkilerde oynayan futbolcuları stopere kaydıracağı öğrenildi. Solbek oynayan kaptan Erhan Eren’in yanı sıra teknik heyetin henüz netleştirmediği başka bir ismin stoper oynatılacağı ifade edildi.

Cezasını Bandırmaspor maçında tamamlayacak olan Kamil,Pazar günü Körfez F.K karşısında takımdaki yerini alabilecek. Samet ,Körfez F.K maçında da yok ve cezasını bu maçla tamamlayacak. Mustafa’nın ne zaman sahalara döneceği ise belirsiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.