Büyükşehir’den İhtiyaç fazlası 76 araç için ihale

Büyükşehir’den İhtiyaç fazlası 76 araç için ihale
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yol Bakım Ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı Makine İkmal Parkında bulunan, ihtiyaç fazlası 76 adet aracı 7 grup halinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince "Açık Teklif Usulü" ile ihale ediyor.

Vatandaşlara ve kente hizmet etmek amacıyla tüm ekip ve ekipmanlarıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde bulunan ihtiyaç fazlası 76 adet aracı satıyor. Büyükşehir Belediyesi bu araçların satılması sonucu elde edilecek gelirin yanısıra yıllık yaklaşık 4 milyon tasarruf sağlayacaktır. Yol Bakım Ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı Makine İkmal Parkında bulunan, ihtiyaç fazlası 76 adet araç 7 grup halinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince "Açık Teklif Usulü" ile ihale edilecek.

buyuksehir’den-ihtiyac-fazlasi-76-arac-icin-ihale--(4).jpg

24 Aralık 2019 Salı günü saat 09:00’da Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 1. Kat Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek ihale, Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

buyuksehir’den-ihtiyac-fazlasi-76-arac-icin-ihale--(2).jpg

İhaleye ait şartname Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürlüğü Sahasında satış tarihinden beş gün önce başlayarak mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak görülebilir. (Haber Merkezi)

buyuksehir’den-ihtiyac-fazlasi-76-arac-icin-ihale--(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.