Büyükşehir’den Ulucami’de çorba İkramı

Büyükşehir’den Ulucami’de çorba İkramı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile İl Müftülüğü koordinesinde başlatılan “Sabah namazı buluşmaları” kapsamında ulu cami cemaatine sıcak çorba ikram edildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde sosyal belediyecilik çalışmalarını sürdürüyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile İl Müftülüğü koordinesinde Pazar sabahları ulu camide gerçekleştirilen “Sabah namazı buluşmaları” devam ediyor. Kur’an-ı Kerim tilaveti, sabah namazı ve tesbihatlarının yapıldığı “Sabah namazı buluşmaları” programına Kredi Yurtlar Kurumunda kalan erkek ve bayan öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

ulucami-corb.jpg

Sabah ezanı ile birlikte tarihi ulu camiye gelen öğrenci ve vatandaşlar, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birinin sergilendiği programda sabah namazını cemaatle birlikte kıldı. Namazının ardından ellerini semaya kaldıran cemaat, İslam ümmeti için dua etti.

ulucami-cor.jpg

Okunan Kur’an-ı Kerim tilavetini dinleyen öğrenci ve vatandaşlara Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatları doğrultusunda, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından, Ulu Cami girişinde hazırlanan çorba standında sıcak çorba ve sıcak ekmek ikram edildi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum