Büyükşehir’in hakem öfkesi

Büyükşehir’in hakem öfkesi
Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Doğrul, son haftalardaki hakem kıyımlarının Bandırma’da devam ettiğini söyledi. Doğrul,”Adil olmayan bu kararlarla 3 puan kaybettik. Sahadaki emeğe yazık” dedi.

Saffet AZBAY

‘Puan almamız engellendi’

Bandırmaspor’a deplasmanda 3-1 yenilerek Play-Off yarışında yara alan ve 12 maç sonra yenilgi ile tanışan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,hakem kararlarına öfkeli. İstanbul bölgesi hakemi Serdar Akkoçoğlu ve yardımcılarının adil kararlar vermediğini belirten Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, puan almalarının resmen engellendiğini iddia etti. Doğrul,”Ligin ikinci yarısında takımımız üzerinde bir takım oyunlar oynandığını hissediyoruz. Garip hakem kararları var. Bunları üst üste koyduğumuzda tesadüf ve sıradan hatalar demek mümkün değil.” dedi.

‘Emeklerimiz gasp edildi’

Sahadaki hakem hatalarının dışında tribünde bazı olaylar yaşandığını ifade eden Doğrul,Bandırma’da emek hırsızlığı yapıldığını ifade etti. Doğrul,”Bize verilen penaltı kararında bariz gol şansı olduğu için rakip takım kalecisine kırmızı kart gösterilmesi gerekiyordu. Burada kırmızı kart vermeyen hakem rakibe verdiği penaltıda Abdullah’a kırmızı kart gösterdi.Kaldı ki bu pozisyonun penaltı ile de alakası yok. Barış sakatlanarak hastanelik oldu ama hakem rakip oyuncuya kırmızı kartı göstermedi. 4.hakemin bize yönelik tutumu tam bir skandaldı. Tribünlerdeki küfür ve hakaretin haddi hesabı yoktu. Sonuçta sahada emek harcıyoruz ve bu emeğe saygı gösterilmiyor.” şeklinde konuştu.

Barış, tedavi için İstanbul’da

Doğrul, Pazar deplasmanda oynayacakları Körfez F.K maçı için ise Kocaeli’nde kampa girdiklerini  açıkladı.

Bandırmaspor maçında sakatlanan Barış Ataş,tedavi için İstanbul’a gönderildi. Güngörenspor maçında gördüğü kırmızı kartın ardında PFDK tarafından 3 maç ceza verilen Samet’in cezasının 2 maça indirilmesi için de Tahkim Kurulu’na başvuruldu. 1 maçlık sarı kart cezasını tamamlayan Kamil,Körfez maçında takımdaki yerini alabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.