Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da
Bakan Çelik; "(Mürşitpınar Sınır Kapısı'nın açılması) Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüştüm, burada bir aksamanın olmaması noktasında gerekli çalışmaları yapıp varsa bir aksama onları giderecekler"

ŞANLIURFA - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Mürşitpınar Sınır Kapısı'nın açılmasına ilişkin, "Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüştüm, burada bir aksamanın olmaması noktasında gerekli çalışmaları yapıp varsa bir problem onları giderecekler" dedi.

Çelik, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ile Suruç ilçesinde esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların elektrik sorunlarını aktarması üzerine Çelik, konunun görüşüldüğünü ve en kısa sürede çözülmesini amaçladıklarını söyledi. 

Çelik, yaptığı açıklamada, Suruç'ta kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mart'ta kente gelerek yapımı tamamlanan Suruç Tüneli'nin açılışını gerçekleştireceğini ve bu sayede toprağın suyla buluşacağını belirtti. 

Suriye'de yaşanan olaylar nedeniyle Mürşitpınar Sınır Kapısı'nda sorunlar yaşandığını anımsatan Çelik, şöyle konuştu: "Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüştüm, burada bir aksamanın olmaması noktasında gerekli çalışmaları yapıp varsa bir problem onları giderecekler. İnsani yardım ve sağlıktan dolayı sorun yaşayıp buraya gelen dönecek olanlar veya buradan akrabalarına, komşularına gidip gelecek olanlarla ilgili sorunları ortadan kaldırmaya yönelik gerekli birimler bir araya gelip varsa bir problem onu da ortadan kaldıracaklarını ifade ettiler."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.