"Cami Yıkma İddiaları Gerçek Dışıdır"
Yayınlanma:
Güncelleme:
Büyükşehir Belediyesi, merkez Bağlar ilçesinde camii yıkma çalışması olduğuna yönelik iddialarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez Bağlar ilçesinde camii yıkma çalışması olduğuna yönelik iddialarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İddiaların gerçek dışı olduğunun altının çizildiği açıklamada, şöyle denildi;
"Büyükşehir Belediyesi'nin 'Bağcılar Bölgesi İmar Yolları Düzenleme Yapım İşi" diye bir çalışması yoktur. Bahse konu olan merkez ilçede Ulaşım Mastır Planı ve İmar Planı'na göre imar yollarının projelendirilmesine yönelik arazi koordinatını belirlemek amacıyla bir saha çalışması yürütülmektedir. Bu çalışmada da yol güzergahlarının belirlenmesi ve tespiti amacıyla yapılmaktadır. Camii yıkımı gibi bir çalışmamızın olmadığını net bir dille ifade eder, kamuoyunun bilgisine sunarız"
Diyarbakır




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.