‘Çamur Ahmet’

‘Çamur Ahmet’
Üç ay olarak öngörülen ve aradan geçen beş aya rağmen hala tamamlanamayan Melik Ahmet caddesindeki sokak sağlıklaştırma çalışmaları yağmur ile birleşince eziyet haline dönüşüyor.

5 ay geçti ama Melik AIhmet Caddesinin yağmur,  çamur çilesi bitmedi

Üç ay olarak öngörülen ve aradan geçen beş aya rağmen hala tamamlanamayan Melik Ahmet caddesindeki sokak sağlıklaştırma çalışmaları, özellikle de yağmurlu günlerde esnafların aylardır çektiği eziyeti daha da katmerli bir hale getiriyor.

Derin çukurlardaki su birikintileri araçlara geçit vermiyor

Aylar önce Suriçi’nin Melik Ahmet caddesinde başlayan sokak sağlıklaştırma çalışmaları soğuk havaya rağmen sürerken, altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddede artık kaldırım çalışmaları tamamlanmaya çalışılıyor. Balıkçılar tarafında başlayan kaldırım çalışmaları Melik Ahmet caddesinin aşağı kısmına doğru ilerlerken, caddenin Urfakapı’ya doğru olan kısmında henüz çalışmalar tamamlanmış değil. Melik Ahmet caddesinin yarısından sonra çalışmaların tamamlanmamış olduğu gözlenirken, özellikle de Urfakapı civarında yol boyu derin çukurlar halinde oluşan su birikintileri araçların geçişini zorlaştırdığı dikkatlerden kaçmadı.

5 ay geçti ama çalışmalar hala tamamlanamadı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz Eylül ayı itibariyle başlatılan altyapı çalışmalarının 3 ay içinde bitirilmesi taahhüt edilirken, aradan 5 ay geçmesine rağmen hala bitirilememiş olması Melik Ahmet caddesinde bulunan esnafların işlerini olumsuz etkilemeyi sürdürüyor. Özellikle mevsim itibariyle yağan sağanak yağışlar ve olumsuz hava koşulları Melik Ahmet esnaflarının yaşadığı çileyi kat be kat arttırırken, çalışmaların biran önce tamamlanarak caddenin normal koşullara kavuşmasını esnaflar dört gözle bekliyor.

 

Ali Abbas Yılmaz / Özel

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.