Çarmar çalışanlarını eğitiyor

Çarmar çalışanlarını eğitiyor
Diyarbakır’da bulunan Çarmar süper marketler zinciri tarafından kentte bulunan 12 mağaza çalışanına ekip ruhunu güçlendirmek ve mağazacılık bilgisini artırmak amacıyla eğitim verilmeye başlandı.

Çarmar Marketler zinciri mağazacılık adına mevcut sorunların çözümlerinin bulunması, iş geliştirme teknikleri ile vatandaşa daha kaliteli hizmet götürme konusunda Diyarbakır’da bünyesinde çalışan personellerine yönelik aylık eğitim başlattı. Diyarbakır Ticaret Borsası Konferans salonunda her ayın ortasında iki gurup halinde personele eğitim vermeye başlayan  Hedef Danışmanlık Mağazacılık uzmanı Melih Eryalçın Diyarbakır’da böyle bir uygulamaya başlanması bölge adına oldukça sevindirici olduğunu söyledi.

Her ay iki gün eğitim

Bölge insanının hassasiyetini dile getiren Mağazacılık Uzmanı Melih Eryalçın, Vatandaşlar ile sürekli iletişim halinde olan market personellerinin oldukça başarılı ve profesyonel olması gerektiğini belirterek’’Bu eğitimler bundan sonra sürekli olarak her ayın ortalarında iki gün devam edecektir. Verilen eğitim sonrası eğitime katılan personelin ileriki hayatta perakendeciliği bir meslek kabul ederek olabildiğince teorik anlamda yetiştirilmesi hedefleniyor.

Zincirde rotasyon uygulaması

 Çarmar Süper Marketler zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Şehmus Mete ise verilen bu eğitimler dışında  yönetici yetiştirme programı adı altında yeni bir eğitim sürecide başlatacağız. Personel kadromuz içerisinden seçilecek 15 personele bir yıl boyunca yöneticilik eğitimi, rotasyon uygulamaları ve ilave mesleki bilgilendirme konularında destek verilerek ileriye dönük açılacak yeni Çarmar işletmelerinde yönetici olarak görev almaya hazır hale getirilecekler. Burada en büyük amacımız Halkımıza daha kaliteli konusunda eğitimli personel ile hizmet vermektir. Kentimiz her şeyin en iyisine layıktır’’şeklinde konuştu.

carmar-egitim-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.