ÇARMAR’dan “evde kal” çağrısına destek

ÇARMAR’dan “evde kal” çağrısına destek
ÇARMAR, koronavirüse karşı tedbir kapsamında başlatılan “evde kal “ çağrısına destek amacıyla 5 mağazasında evlere servis başlattı.

Diyarbakır’ın yerel marketlerinden ÇARMAR, koronavirüsle mücadele kapsamında, vatandaşların “evde kal”  çağrısına uymasını kolaylaştırmak için kentteki 5 mağazasında (İstasyon, Metropol, Diclekent, TOKİ ve Otogar) evlere servise başladı.

carmar-3.jpg

‘Toplam 5 mağazamızla hizmetinizdeyiz’

ÇARMAR işletme sahibi Seyhmus Mete, söz konusu uygulamaya ilişin sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: “Değerli Halkımız, değerli ÇARMAR dostları, ülkemizin ve hemen tüm dünyanın zor günlerden geçtiği ve global bir salgın tehdidi altında olduğumuz bu kritik süreçte, değerli halkımızın sağlıklı kalabilmesi açısından alınmış olan “EVDE KAL" çağrısına katkımız olabilmesi amacıyla, biz de ÇARMAR ailesi olarak, sizlere evinizden çıkmadan ihtiyaçlarınıza ulaşabilmemiz için "ALO ÇARMAR" hatlarını oluşturduk. Bu sayede, evinizden ayrılmanıza gerek kalmadan telefonumuzdan bize ulaşarak siparişlerinizi verebilir ve hiçbir sağlık riskine girmeden, sağlık bilgisi, kurallarına tamamen uygun hazırladığımız poşetlerinize en kısa sürede kavuşabilirsiniz. Toplam 5 mağazamızda başlattığımız bu uygulama ile size en yakin şubemizden vereceğiniz siparişleri yoğunluğa bağlı olarak en kısa süre içinde gönderiminiz sağlanmış olacaktır. Bu sıkıntılı günlerin bir an önce sona ermesi hepimizin elindedir. Lütfen gerekmedikçe evlerimizden ayrılmayalım. Hepinize bol sağlıklı günler dileklerimizle.”

carmar2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum