Cenaze konvoyunda zincirleme kaza: 5 yaralı

Cenaze konvoyunda zincirleme kaza: 5 yaralı
Bingöl’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında, aralarında Çaytepe Beldesi eski Belediye Başkanı Ali Akkuş ve HÜDA-PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı’nın da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

BİNGÖL - Bingöl’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında, aralarında Çaytepe Beldesi eski Belediye Başkanı Ali Akkuş ve HÜDA-PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı’nın da bulunduğu 5 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre kaza, kent merkezi ile Düzağaç bölgesini birbirine bağlayan Çapakcur Köprüsü'nde meydana geldi. Zincirleme kazada, cenaze konvoyunda bulunan Bayram Girişen yönetimindeki 06 BG 241 plakalı araç ile Çaytepe Beldesi eski Belediye Başkanı Ali Akkuş yönetimindeki 12 DA 260 plakalı araç ve sürücüleri öğrenilemeyen 12 AT 555 ile 12 DA 255 plakalı araçlar karıştı. 
Kazada, 4 araç içerisinde bulunan Çaytepe Beldesi eski Belediye Başkanı Ali Akkuş, HÜDA-PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, Bayram Girişen, Remzi Çakır ve Muzaffer Tümen yaralandı. Yaralılar haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.