Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Diyarbakır’da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Diyarbakır’da
Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Vali Güzeloğlu Diyarbakır Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Vali Hasan Basri Güzeloğlu Diyarbakır Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

murat-kurum-diyarbakir-(2).jpeg

Kayapınar ilçesinde bir otelde gerçekleşen toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetler Genel Müdürü Vedad Gürgen, Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan Can, Mekansal Planlama Genel Müdürü Y. Erdal Kayapınar, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel, İlçe belediye başkan ve vekilleri, ilçe kaymakamları, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Kamu kurum Müdürleri, DTSO Başkanı, DESOB Başkanı, OSB Başkanı ve Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı yer aldı.

murat-kurum-diyarbakir-(4).jpeg

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum ile Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu Diyarbakır Değerlendirme Toplantısı’nda kente yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri değerlendirdi. (Haber Merkezi)

murat-kurum-diyarbakir-(3).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.