Cezaevinden izinli çıktı eşini vurdu

Cezaevinden izinli çıktı eşini vurdu
Diyarbakır’da silahlı saldırı sonucu öldürülen Nurcan Polat’ı, cezaevinden izinli çıkan eşinin vurduğu ortaya çıkıt. 

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi 187’nci Sokak’taki evde oturan 3 çocuk annesi Nurcan Polat, dün akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu Polat ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Polat, yaşamını yitirdi.

Polat’ın cenazesi otopsi işlemleri için Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken, Polat’ın adli bir olaydan dolayı tutuklu olan ve bir süre önce ceza infaz düzenlemesinden yaralanarak şartlı tahliye edilen eşi H.P. tarafından öldürüldüğü iddia edildi. 
Mahalle sakinlerinin iddialarına göre, başka bir evde kalan 3 çocuk annesi Polat, bir süre önce ceza infaz düzenlemesinden şartlı tahliye olan eşi H.P. tarafından Bağlar’da bulunan bir evde yaşamaya zorlandı. Ancak bu zorlamayı kabul etmeyen Polat, bir süre eşi H.P.'nin tehditlerine maruz kaldı. Tehditler sonucu Polat, olaydan 3 gün önce Bağlar'daki eve yerleşti. Polat, önceki akşam saatlerinde eşi H.P. ile birlikte birkaç kişinin eve girmesinden sonra öldürüldü. 
Yapılan araştırmada Nurcan Polat’ın cezaevinden izinli çıkan eşi H.P tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis, olay sonrası kayıplara karışan şüphelinin yakalaması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.