CHP heyetinden STK’lara ziyaret

CHP heyetinden STK’lara ziyaret
Diyarbakır’a gelen CHP heyetinin temasları sürüyor. CHP’li vekiller Yüksel Mansur Kılınç ve Polat Şaroğlu, il binasındaki basın açıklamasının ardından kentte bulunan STK’ları ziyaret etti.

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu ve beraberinde heyet, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

chp-dtso-ziyaret-(2)-k.jpg

 Heyet üyeleri ilk ziyaretini Ticaret Odasına yaptı. Ticaret Odasında yapılan ziyarette konuşan Başkan Mehmet Kaya, yerel seçimler ve ekonomik sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Kaya, CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, konuklarına Diyarbakır Minyatürünü hediye etti.

Heyet üyeleri daha sonra Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yeşil’in yanı sıra Başkan yardımcıları Ramazan Özkılıç, Şeyhmus Ayhan, DTB Yönetim Kurulu Üyeleri Resül Gündoğan, Şükrü Boylu ile DTB Meclis Üyesi Ali Tunç katıldı.

Doğru ve kaliteli üretim

Burada konuşan Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, 2019 yılında üretime daha çok ağırlık verilmesi gerektiğini belirterek, “Doğru ve kaliteli üretimle hem istihdam yaratacağız hem de ekonomik anlamda güçlenmiş olacağız’’dedi.

chp-heyet-(1).jpg

CHP heyeti son ziyareti Esnafa ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu’na yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.