CHP Kayapınar’da kongre, Dengiz ilçe başkanı

CHP Kayapınar’da kongre, Dengiz ilçe başkanı
Cumhuriyet Halk Partisi Kayapınar İlçe Başkanlığı’nın olağan Genel Kurulu düzenlendi. Tek liste halinde gidilen kongrede 1 Şubat’ta atanan İlçe Başkanı Hamza Dengiz, delegelerin oylarını yeniden alarak, başkan seçildi.

TİGRİS HABER - Cumhuriyet Halk Partisi Kayapınar İlçe Başkanlığı’nın olağan Genel Kurulu düzenlendi. Tek liste halinde gidilen kongrede 1 Şubat’ta atanan İlçe Başkanı Hamza Dengiz, delegelerin oylarını yeniden alarak, başkan seçildi. Dengiz, 6 aylık gibi bir süreçte deprem felaketi ve Genel seçim yaşamalarına rağmen başarılı bir dönem geçirdiklerine inandıklarını belirterek, katkı sunan tüm partililere teşekkür etti.

Kongre süreçlerinin başladığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Kayapınar İlçe Başkanlığı’nda olağan Genel Kurul düzenlendi. Kayapınar İlçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen kongreye, CHP Diyarbakır Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, İl Başkanı Abdullah Akyıl, Kadın Kolları Başkanı Arzu Özdoğan, delegeler ve partililer katıldı.

chp-kayapinar-3.jpegTanrıkulu: En yüksek oyu kayapınar’dan aldık

CHP Diyarbakır Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, kongrenin açılışında yaptığı konuşmada, Diyarbakır’da yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, “Partililerin sayesinde bir milletvekili seçildi. 2002 tarihinden yani 21 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdik. Bana bu onuru sizler verdiniz. Diyarbakır’da en fazla oyu da Kayapınar ilçesinden aldık. O nedenle burada bulunan hem yönetici arkadaşlarıma hem de İlçe başkanıma ve ilçe yönetimindeki arkadaşlarıma gerçekten şükranlarımı sunuyorum. Beni onurlandırdınız, hepinize minnettarım” dedi.

Zor süreçti, başarılı olduk

CHP Kayapınar İlçe Başkanı Hamza Dengiz ise, Zor bir süreçte görevi devraldıklarının altını çizerek, “Hatta deyim yerindeyse bir ilçe başkanının bütün olumsuz deneyimleri yaşadık. 1 Şubat’ta göreve geldik. Sonrasında daha koltuğa oturmadan Kahramanmaraş merkezli depremler yaşadık. Bütün iller olduğu gibi bizde sarsıldık. Hemen ardından Büyükşehir Belediyelerimizin gönderdiği yardımları Kayapınar’da dağıtmaya çalıştık. Sonrasında da bir seçim süreci derken başarılı olduğumuzu düşünüyorum” dedi. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.