CHP lideri deprem bölgesinde sert çıktı

CHP lideri deprem bölgesinde sert çıktı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li büyükşehir belediyelerinin deprem bölgelerine yardımlarını paylaşarak "Gelsinler tutuklasınlar" dedi.

TİGRİS HABER - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından CHP'li büyükşehir belediyelerinin depreme yönelik yardımlarını paylaşarak, "Gelsinler tutuklasınlar" dedi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum arama kurtarma koordinasyonun sadece AFAD tarafından yapıldığını ve başka bir koordinasyona izin vermeyeceklerini söylemişti.

kemal-kilicdaroglu-1.jpeg

Kılıçdaroğlu ise, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda söz konusu deprem sonrasında yaşanan can kayıplarının sorumlusunun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, şu sözleri dile getirmişti:

"Herkese merhaba. Adana, Hatay merkez ilçe, İskenderun ve Antakya'nın ardından son olarak Samandağ ilçemizi ziyaret ettik. Belediye başkanlarımızla görüştük, depremzedelerle buluştuk. Bu noktada halkımızla paylaşmak istediğim bir kaç şey var.

kemal-kilicdaroglu-1.jpg

Ülkemiz korkunç bir yıkımla karşı karşıya kalmıştır. Hepimiz biliyoruz ve gözlüyoruz. Burada yürek burkan görüntüler var. Kalbimiz sızlıyor. Depremden etkilenen insanlarımıza verebileceğim en önemli mesaj Türkiye'nin kalbi, deprem bölgesinde atıyor. Asla ama asla yalnız değilsiniz. Halkımızın duygu, düşünce ve duaları onlarladır. Halkımız, yardım için elinden geleni yapmaktadır, yanınızdayız. Ve şehirlerimizin, köylerimizin yeniden ayağa kalkması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. En ciddi şekilde etkilenen bölgelerde iyileştirme aşamasına geçeceğiz. Ben ve belediye başkanlarım bunun için buradayız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum