CHP’li Başkan’dan Vali’ye çağrı

CHP’li Başkan’dan Vali’ye çağrı
Gönül Özel, kentte artan koronavirüs vakaları için Vali Münir Karaloğlu’na çağrıda bulunarak, “Kentimiz olağanüstü bir süreç yaşıyor. Vali hiçbir parti ayrımı yapmadan herkesi seferberliğe davet etmeli” dedi.

TİGRİS HABER - Günde 7-8 ölümün yaşandığı Diyarbakır’da tablo kötüye gitmeye devam ederken CHP İl başkanı Gönül Özel, salgının kontrol altına alınabilmesi için radikal kararların alınmasını istedi.

Düğün ve taziyeler yasaklansın

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’na çağrıda bulunan Özel, “Diyarbakır ölüm ve vaka artışında Türkiye ikincisi. Önceki gün 20 kişinin kovid nedeniyle yaşamını yitirdiğini öğrendik. Kentimiz için durum bu kadar vahimken ilk etapta taziyeler ve düğün salonları bir süreliğine yasaklansın.

Şuan kent salgına teslim olmuş durumda. Bu yaşadığımız siyaset üstü bir durum. Vali bey hiçbir parti, STK ve kanaat önderi ayrımı yapmadan herkesi seferberliğe davet etmeli. Davet edilen tüm yapılar ev ev, sokak, sokak dolaşarak vatandaşı aşıya ikna etmeli. Bu durumu ancak el birliği yaparsak durdurabiliriz.

Umarım Vali Bey durumun vahametini anlar ve hemen harekete geçer” şeklinde konuştu.(TİGRİS HABER/ÖZEL)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.