CİMER’den Sur mağduruna kira desteği yanıtı

CİMER’den Sur mağduruna kira desteği yanıtı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER), Sur mağduru Mehmet Doğan’ın kira desteğinin bir süredir ödenmemesine yanıt verdi.

CİMER’in Sur mağduru Doğan’a vermiş olduğu yanıtta şu ifadeler yer aldı: “ Mart ayına ait Terör Zararı Yardımı için talep edilen kaynak uygun görülmediği ve tarafımıza kaynak aktarılmadığı için vatandaşların hesaplarına Terör Zararı Yardımı aktarılamayacağı hususunu bilgilerinize.”

cimer.png

En son 7 Mart 2019 tarihinde kira yardımının yapıldığını belirten CİMER, Sur mağduru Mehmet Doğan’a 3 aydır kira yardımı alamamasına şu yanıtı verdi: “Sayın Mehmet Doğan Vakıf Başkanlığımıza Cimer aracılığıyla yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş olup, 2015 yılında Sur ilçesinde meydana gelen terör olaylarından dolayı mağdur olduğunuz tespit edildiğinden ailenize düzenli olarak terör zararı yardımı yapılmaktadır. En son 07/03/2019 tarihinde ailenize Terör Zararı Yardımı yapılmış olup, hesabınıza aktarılmıştır. Mart ayına ait Terör Zararı Yardımı için talep edilen kaynak uygun görülmediği ve tarafımıza kaynak aktarılmadığı için vatandaşların hesaplarına Terör Zararı Yardımı aktarılamayacağı hususunu bilgilerinize rica ederim.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.