Çınar’a uluslararası kalite tescili

Çınar’a uluslararası kalite tescili
Diyarbakır’ın Çınar İlçe Belediyesi, "Kalite Yönetim Sistem Belgesi" aldı. Belediye Başkanı Ahmet Cengiz, belge ile halka sundukları hizmetin uluslararası ISO 9001standardında olduğunun tescillendiğini söyledi.

DİYARBAKIR’ın Çınar İlçe Belediyesi’nin Uluslararası Standardizasyon Örgütü'nün oluşturduğu kalite yönetim standardı olan ISO 9001 Belgesi için 2011'de yaptığı başvuru sonuçlandı. Başvuru sonucu periyodik olarak yapılan "uluslararası kalite yönetim standardı" denetimlerinde "standartlara uygun kaliteli hizmet ve yönetim" sağladığı tescillenen Çınar Belediyesi, 3 yıl süren standartlaşma çalışmalarını tamamlayarak, girdiği denetimlerin ardından TSE ISO 9001 kalite yönetimi belgesini aldı.

2011'de yaptıkları başvurunu 2014'te sonuçlandığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Cengiz, "Çalışmamız uzun bir sürenin ardından tamamlandı. Belge ile halkımıza sunduğumuz hizmetin uluslararası ISO 9001standardında olduğu tescillenmiş oldu. Yapılan bütün incelemelerde bu standartların sağlandığı tescillendikten sonra sertifikamızı aldık” dedi. 

cinara-uluslararasi-kalite-tescili----(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.