Çocuklarının aşısını kendisi yaptı

Çocuklarının aşısını kendisi yaptı
Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, 17 ve 15 yaşındaki oğullarına birinci doz aşılarını kendi elleriyle yaptı. Tekin, vatandaşlara aşılanma çağrısında bulundu.

TİGRİS HABERCoronavirüs salgınıyla etkin bir mücadelenin yapıldığı Diyarbakır’da aşılama çalışmaları devam ediyor. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kentin farklı noktalarına kurulan aşı uygulama noktalarında aşı hakkı tanımlanmış vatandaşlara randevusuz Covid-19 aşısı yapılıyor. Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, oğulları 17 yaşındaki Yusuf Ziya ile 15 yaşındaki Batuhan’a birinci doz aşılarını kendi elleriyle yaptı.

Aşı çağrısı yaptı

Aşı hakkı tanımlanan herkesi aşı olmaya davet eden Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, “Yeni tip coronavirüsle mücadele kapsamında salgına karşı toplumsal bağışıklığın kazandırılması için başlanan aşı programına göre 15 yaş üstü ve kronik hastalığı olan 12 yaş üstü gençlerimizin aşılanması süreci başladı. Gençlerimize örnek olması ve ailelerimizin bu konuda daha hassas davranmalarını teşvik etmek için oğullarım aşı yaptırmak istediklerini söyledi. Ben de aşılarını kendim yapmak istedim” dedi.

Tekin, kentin çeşitli noktalarına kurulan aşı uygulama noktaları ile randevusuz aşı yapıldığına dikkat çekerek, “Toplumsal bağışıklığın kazanılması için tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.