Çöp konteynırlarının bakımı yapılarak tasarruf sağlanıyor

Çöp konteynırlarının bakımı yapılarak tasarruf sağlanıyor
Bağlar Belediyesi, kış koşulları nedeniyle yıpranan ve bozulan çöp konteynırlarının bakım ve onarımdan geçirerek ekonomik tasarruf sağlıyor.

Daha önce ilaçla dezenfekte edilen konteynırları bu kez tam teşekküllü onarımdan geçirdiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Bu hizmetle vatandaşlarımızın sağlığını korumakla beraber önemli bir parasal kaynağın da belediyemizde kalmasını sağlıyoruz” diye konuştu.

Yapılan Çalışma İle Para Belediye Bütçesinde Kaldı

Bağlar Belediyesi, yaz döneminde ilaçla dezenfekte ettiği çöp konteynırları bu kez bakım ve onarımdan geçiriyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan konteynır bakım ve onarım ekibi, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde bulunan konteynırların bakım ve onarımını gerçekleştirerek kış koşulları nedeniyle yıpranan ve kırıklar oluşan konteynırları yenilenmiş haliyle hizmete sunuyor.

Titizlikle yürütülen bakım ve onarım çalışmaları konteynırın bulunduğu yerde gerçekleşirken, fiziksel özelliklerini kaybeden ve tamir edilmesi gereken çöp konteynırları belediye ekiplerince toplanarak bakımları gerçekleştiriliyor.

cop-konteynirlarinin-bakimi--(2).jpeg

“Temiz bir bağlar için çalışmaya devam edeceğiz”

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediye bünyesinde yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla önemli ölçüde tasarruf sağlandığını ifade ederek bu konudaki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği Temizlik Müdürlüğü personelini teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

cop-konteynirlarinin-bakimi--(3).jpeg

Başkan Beyoğlu,”Yapılan tamiratlar ile vatandaşımızın sağlığını korumakla beraber önemli bir parasal kaynağın belediye bütçesinde kalmasını da sağlamış oluyoruz. Yaz döneminde ilaçla dezenfekte ettiğimiz konteynerleri bu kez kış koşulları nedeniyle yıprandıkları için bakım ve onarımdan geçirdik. Bakım ve onarım çalışmalarımız ile  konteyneri yeniden halkımızın kullanımına sunarak önemli ölçüde tasarruf sağladık. Başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı belediyemizin çalışanlarını tebrik ediyorum. İlk günkü sloganımız olan “Temiz Bir Bağlar” için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.