"Daha yeşil bir Çınar için fidan alın"

"Daha yeşil bir Çınar için fidan alın"
Çınar Belediyesi, ‘Daha yeşil bir Çınar için fidan alın’ kampanyası başlattı. Geçen yılda fidan dağıtan belediye, bu yıl da 3 bin 650 adet ağaç fidanı dağıtımı yapacak.

TİGRİS HABER - Çınar Belediyesi çevre ağaçlandırma çalışmaları kapsamında fidan dağıtımı gerçekleştiriyor. Geçen yıl  10 bin fidan dağıtan Çınar Belediyesi, bu yıl ise 3 bin 650 adet fidan dağıtacak. Toprak Mahsulleri Ofisinin bulunduğu arazide dağıtılacak fidanlara halkın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 2 bin adet İran Çamı,  bin 500 adet Mavi Servi, 150 adet ise Fıstık fidanı dağıtılacak.

Hem merkez hem de kırsal mahallelerden gelen vatandaşlar, belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler aracılığıyla fidan alabilecek. Fidan dağıtımı ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Bedri Kaya, “Herkesin çevresine ağaç dikmesi, yeşil alanların daha çok artması demektir. Vatandaşlarımız fidan alarak bahçesini, mahallesini ağaçlandırıp, yeşillendirdin. Biz belediye olarak zaten her yıl olduğu gibi bu yıl da fidan dağıtımı yapıyoruz. Daha yeşil bir Çınar için de yeşillendirme çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.